И повече за нас ...

От над 10 години всичко свързано с наргилетата е огромна наша страст. Логично беше да превърнем страстта си в нещо повече, за да можем да я споделим с повече хора. Така се роди нашата компания “Джентълмен Груп”

На пазара сме от 2016 година, а както вече си забелязал, дойде време да се сдобием и със собствено онлайн кътче! Добре дошъл в “nargile.bg”. Мястото, в което ще откриеш качеството, което винаги си търсил!

Всички продукти, които ще откриеш в този онлайн бутик, са внесени директно от нас от едни от най-големите производители на нагрилета и аксесоари за наргилета в света.

Работим успешно с марки като Alpha Hookah, AEON Shisha, Steamulation Shisha, MOZE Shisha, VYRO Shisha, Shisha Bucks, HookahJohn, Mason Shishaware, Alpaca, Oduman, Kong Hookah и други, пристигащи директно от Германия, Испания, САЩ, Русия, Турция.

През годините сме работили с десетки от най-популярните заведения в страната, партнираме си успешно с търговци на едро и дребно и се надяваме, че ти си следващият ни щастлив и доволен клиент!

Ако търсиш качество и имаш реалното желание да се насладиш на истинското удоволствие, което целият ритуал пушене на наргиле предлага, попаднал си точно където трябва. Добре дошъл!

При възникнали въпроси не се колебай да се свъжеш с нас

За поръчки, въпроси, съдействие или просто, за да ни поздравиш
Telefon

Телефон:+359 888 110 001

Email

Имейл: shop@nargile.bg